Vriendenclub T2 | Extra Corona Update voor alle vrienden van de VCT2 club
20414
post-template-default,single,single-post,postid-20414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Extra Corona Update voor alle vrienden van de VCT2 club

Nog maar twee weken terug schreef ik mijn voorwoord voor de nieuwe PANO en toen greep het Corana =-virus snel om zich heen.

Maar toen was het met de voorlopige datum tot 6 april geen bijeenkomsten met meer dan 100 personen nog onzeker of wij de beslissing moesten nemen om de Voorjaarsmeeting van 2020 en de daarbij geplande ALV voor het tweede weekend van mei te moeten cancelen.

Maar inmiddels, zijn we door de tijd en de omvang van het Corona virus ingehaald, en zijn wij genoodzaakt naar aanleiding van de persconferentie van vanavond ’23-03-2020” met daarin de mededeling dat samenkomsten door groepen in welke vorm of grootte dan ook tot 1 juni aanstaande zijn verboden.

Hierdoor kunnen wij niet anders dan onze geplande voorjaarsmeeting annuleren.

Uiteraard willen wij een ieder sterkte en succes wensen in deze bijzondere en bizarre tijden waarin gezondheid op nummer 1 staat.

Wij hopen dan ook oprecht dat een ieder zijn verantwoording neemt en de opgelegde beperkingen door de overheid ook tot zich zal nemen om op die manier het leed verder te beperken.

Wij hopen jullie allen zo snel mogelijk weer te mogen begroeten na deze corona crisis.

Namens het bestuur van de VCT2 club,

Marc Verschoor