Vriendenclub T2 | Kampeerweekend 10-12 september in Bunnik
20450
post-template-default,single,single-post,postid-20450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kampeerweekend 10-12 september in Bunnik

Het is bijna zover… in het weekend vanaf vrijdagmiddag 10 t/m zondag 12 september 2021 hopen wij jullie te zien op Camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Geen officiële meeting van ons als VCT2 club, dus zonder enige vorm van organisatie maar wel het campingterrein dat voor ons als T2 liefhebbers is gereserveerd. Dus voor een ieder wiens VW hart staat te trappelen om mede clubgenoten weer even te zien, kom die kant op.

Er zijn inmiddels heel veel mensen gevaccineerd maar het risico is er nog steeds. Ofwel Corona heeft Nederland nog steeds deels in zijn greep en ook op afgelopen 13 augustus bleven er beperkingen. 19 september (staat ook alweer op de tocht) en uiterlijk 01 november zullen alle beperkingen hoogstwaarschijnlijk worden opgeheven maar dat betekend dat vooralsnog de najaarsmeeting anders dan anders zal zijn en nog steeds volgens het nieuwe normaal!

Wat betekent dit, we moeten wel om en aan elkaar blijven denken wat betreft de inachtneming van de regels zoals die nu gelden “denk hierbij om de belangrijkste de 1,5 meter regel” en op de camping zal Edwin wederom met behulp van intekenlijsten iedereen gaan registreren zoals dit door de RIVM vastgesteld is.

Maar belangrijker misschien nog:
Heeft u klachten? Blijf thuis – Bent u de afgelopen 14 dagen in aanraking geweest met mogelijke Corona verdachten? Blijf thuis – Schud geen handen – Was vaak je handen – Hoest en nies in je elleboog – Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze direct weg – en nogmaals: houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Vrijdag zullen de meesten aan komen, ik kan niet wachten om het zo kenmerkende geluid weer keer op keer aan te horen komen. Zaterdagochtend zoals gewoonlijk vanaf een uurtje of 10 zal helaas Arjan van Woodie’s Hut ons deze keer niet verwennen met de lekkerste koffie. Want door alle onzekerheid zijn dingen gewoon lastiger in te plannen. Maarrrrr laten we met elkaar dit gemis oppakken en laten we een soort van koffie/theetafel maken met evt een heuse ontbijttafel. Suggesties hiervoor zijn van harte welkom!!!

Zoals het er nu naar uit ziet zullen wij ‘s middags om 16.00 uur de ALV 2021 houden, de agenda hiervoor is geplaatst op de website en let ook hier op de regels. Zondag zal ook Arjan ons weer wekken met de geur van heerlijke koffie… en dan zullen wij in de loop van de dag hopelijk weer tevreden huiswaarts keren.

ALGEMENE LEDENVERGADERING (ALV)
Betreft: Agenda Algemene Leden vergadering VCT2

Datum: 11 september 2021
Tijd: 16.00-17.00 uur
Locatie: Camping Buitengoed de Boomgaard, Bunnik

Voorzitter: Marc Verschoor
Notulist: Fred de Blok

Agenda
1. Opening
2. Mededelingen
3. Vorige notulen d.d.: 12 september 2020
4. Financiën – Jaarverslag 2020 – Kascontrole 2020 door Douwe Krook en Richard Schip
5. Het bestuur– Geen bijzonderheden
6. Wat er verder ter tafel komt– jubileum jaar, 20 jaar VCT2⁃ Voorjaarsmeeting en najaarsmeeting 2022: Edwin– Voorgenomen statuten wijzigingen⁃ door de rare tijden op een heel laag pitje
7. Rondvraag/Sluiting