Vriendenclub T2 | Meeting & ALV – 10 t/m 12 september
20425
post-template-default,single,single-post,postid-20425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Meeting & ALV – 10 t/m 12 september

Hallo VCT2 Vrienden,

Het is bijna zover… hoe is de weersvoorspelling? Want aanstaand weekend vanaf vrijdagmiddag 10 t/m zondag 12 september hopen wij jullie allemaal te zien op Camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

Corona heeft Nederland nog steeds deels in zijn greep maar wij gaan toch de najaarsmeeting 2020 houden, anders dan anders en volgens het nieuwe normaal!

Wat betekend dit, we moeten wel om en aan elkaar blijven denken wat betreft de inachtneming van de regels zoals die nu gelden “denk hierbij om de belangrijkste de 1,5 meter regel” en op de camping zal Edwin met behulp van intekenlijsten iedereen gaan registreren zoals dit door de RIVM vastgesteld is.

Maar belangrijker misschien nog:
Heeft u klachten? Blijf thuis – Bent u de afgelopen 14 dagen in aanraking geweest met mogelijke Corona verdachten? Blijf thuis – Schud geen handen – Was vaak je handen – Hoest en nies in je elleboog – Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze direct weg – en nogmaals: houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Vrijdag zullen wij een ieder verwelkomen bij aankomst op de camping en zal er voor onze kleinste busvrienden weer een springkussen zijn. Zaterdagochtend vanaf een uurtje of 10 zal Arjan van Woodie’s Hut ons weer verwennen met de lekkerste Beans on Wheels.

Wij zullen ’s middags om 15.00uur in de aanwezige tent de ALV 2020 houden, de agenda hiervoor is geplaatst op de website en let ook hier op de regels. Zondag zal ook Arjan ons weer wekken met de geur van heerlijke koffie… en dan zullen wij in de loop van de dag hopelijk weer tevreden huiswaarts keren.


ALGEMENE LEDENVERGADERING (ALV)

Betreft: Agenda Algemene Leden vergadering VCT2

Datum: 12 september 2020

Tijd: 15.00-16.00uur

Locatie: Camping Buitengoed de Boomgaard, Bunnik

Voorzitter: Marc Verschoor

Notulist: Fred de BLok

Agenda

1. Opening

2. Mededelingen

3. Vorige notulen d.d.: 08 september 2019

4. Financiën

– Jaarverslag 2019

– Kascontrole 2019 door Douwe Krook en Richard de Bruin

– Contributie 2021

5. Het bestuur

– Vacature Karolien, inmiddels ad interim vervuld door Marian v Dijk bij goedkeuring aanstellen

– Vacature evenementen en techniek, Edwin en Hans zijn herkiesbaar

6. Wat er verder ter tafel komt

– Voorjaarsmeeting 2021; Edwin

– Voorgenomen statuten wijzigingen

(deze zijn in grote lijnen uitgewerkt en zullen ter inzage voor de ALV van 2021 ter inzage worden geplaatst)

7. Rondvraag

Sluiting