Vriendenclub T2 | Onze sponsoren
20242
page-template-default,page,page-id-20242,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Meneer Sam, bekleedt auto’s en meer
https://www.meneersam.nl/

Een autostoel repareren of aanpassen aan een zithouding? Een oude Volkswagenbus bekleden of een compleet interieur van een klassieke auto restaureren? Meubels die een opknapbeurt of een totaal nieuwe look kunnen gebruiken? Vraag het en Meneer Sam kan het!

Kieft & Klok, vintage Volkswagen specialist
https://www.kieftenklok.nl/

Kieft en klok is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vintage Volkswagens.


VW Bus Brothers
http://www.vwbusbrothers.com/


Onderhoud, reparatie, schadeherstel, restauratie, laswerk, versnellingsbak- remrevisie, motorrevisie. APK en het RDW klaarmaken voor alle Volkswagen bussen van 1950 tot 1992. We staan inmiddels bekend om ons specialisme op het gebied van T3 bussen, waar veel bedrijven in de Aircooled scene toch de nodige moeite hebben met diesels en waterboxers:)
Rustbuster
https://www.rustbuster.nl/

Het belangrijkste doel van Rustbuster2.0  is het online aanbieden van kennis, gereedschappen en materialen voor autobedrijven, ZZP’ers en de oldtimerhobbyist. Kwaliteit en service staan voorop. Daarnaast in de echte winkel het gevoerde assortiment en service persoonlijk beschikbaar hebben voor de klantenkring.
thecoolvw
https://www.thecoolvw.com/

Thecoolvw houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van klassieke vw bussen gebouwd tussen 1950 en 1990, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden, zoals laswerk, apk, deel- of complete restauraties. Onze bussen worden wereldwijd verkocht. Naast de gangbare modellen proberen we ook vooral zeldzame modellen te vinden die niet op elke hoek van de straat te koop zijn. In onze webshop kunt u terecht voor de meest uiteenlopende onderdelen om uw bus in goede conditie te houden.
Boxer, parts & service
https://www.deboxer.nl/

De Boxer is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van luchtgekoelde wagens zoals de kever, Karman Ghia & Kubel.  Deze site laat zien wat “de Boxer” kan. Van onderhoudsbeurt tot volledige restauratie. Van “dikke” motor tot standaard 1200. Hier is niets te gek.

Paruzzi, Classic VW Supplies
https://www.paruzzi.com/

Wim de Keijzer en Evert Poelman hebben in 1989 Paruzzi Classic VW Supplies opgericht. Samen vormen zij de ziel van Paruzzi dat staat voor eerlijkheid en respect voor de klant. Paruzzi is vandaag een bedrijf dat wereldwijd actief is en gespecialiseerd in onderdelen voor de klassieke Volkswagen.Keverland, VW keversoorten en garage
https://www.keverland.nl/index.html

Wij, de crew van Keverland bezitten, keuren, restaureren, rijden, repareren, showen, en en zijn gek op klassieke volkswagens, liefhebbers in hart en nieren!
Voor alle denkbare reparaties aan uw klassieke Volkswagen kunt u bij ons terecht; APK keuring, motorisch en technisch onderhoud, reparatie en deelrestauratie. Ook voor tuning of motor- en versnellingsbak revisie, schadeherstel en/of spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Jaap Bergman, VW onderdelenbedrijf
https://jaapbergmankevers.nl/

Jaap Bergman Kevers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in reparatie, renovatie en restauratie van VW-Kevers.Jaap Bergman Kevers kan u daarvoor alle onderdelen leveren zowel Nos,A – kwaliteit etc.


Assurantiekantoor Pruim
https://assurantiekantoorpruim.nl/


Wij zijn een all round assurantiekantoor voor particulieren en MKB.
Wij nemen graag de tijd voor u. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.
Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor. Dit betekent dat wij niet verbonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij of bank.


Oldtimer parts
https://www.oldtimerparts.nl/

Bij Oldtimer Parts zijn we gespecialiseerd in de restauratie, reparatie en het onderhoud van luchtgekoelde Volkswagens. Ook voor een APK keuring kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte Kever-onderdelen. Onder andere van BBT en CSP.
De ijsbus
https://www.fritesbus.nl/index.php
Venten doen we niet meer, maar de bus wordt echt overal voor ingezet, festivals, zakelijke evenementen, bruiloften of zelfs als filmheld, niets is ons te gek.Wij onderscheiden ons door de speciale manier van presenteren, niet alleen het lekkerste ijs, maar ook de dagverse toppings maken de creaties vanuit deze bus zo bijzonder.